Op een Alpha avond praten we met elkaar over het christelijk geloof. Daarbij staat elke cursusavond altijd één vraag centraal. Vragen als: ‘Wie is jezus?’ en ‘Waarom zou je Bijbel lezen?’ Er is op zo’n avond ook alle ruimte voor vragen die je zelf hebt over geloven. Daarover gaan we dan met elkaar in gesprek. We zijn benieuwd naar jouw vragen.

Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, een inleiding en een kleine groep. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Het is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over allerlei inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. En het is helemaal gratis!

 

Kennismakingavond op 14 april

Voor iedereen die geïnteresseerd is en vrijblijvend kennis wil maken met het christelijk geloof en met Alpha. Op deze avond kun je meemaken hoe het er tijdens een Alpha-avond aan toe gaat. 

We beginnen om 19.30. Meld je aan!

Gezellig beginnen

We beginnen gezellig met een kop koffie of kop thee en wat lekkers. We zijn blij dat je er bent.

Dit jaar hebben een kleinere versie zonder maaltijd. We zullen zorgen voor wat lekkers bij de koffie en thee!